CONTUL TAU  

Termeni si conditii. GDPR

Termeni si conditii de utilizare, confidentialitatea datelor

 

Vizitarea site-ului www.mydressing.ro sau comandarea produselor vizualizate pe acesta implica acceptarea conditiilor de utilizare ce vor fi detaliate mai jos.

Pentru folosirea optima a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a conditiilor de utilizare detaliate mai jos:

Proprietatea site-ului

 • Site-ul www.mydressing.ro este proprietatea Societatii Comerciale Preloved Eco Fashion SRL. 
 • Ne rezervam dreptul de a face modificari ale acestor conditii de utilizare, precum si orice modificari site-ului www.mydressing.ro fara o notificare prealabila. Accesand pagina Conditii de utilizare, puteti citi intotdeauna cea mai recenta versiune a acestor prevederi. 
 • Site-ul www.mydressing.ro este gazduit de serverele societatii comerciale __________ SRL.
 •  SC Preloved Eco Fashion SRL nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul www.mydressing.ro, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele site-uri, raspunderea o poarta, integral, proprietarii site-urilor in cauza.

Furnizarea si protectia datelor cu caracter personal

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau a produselor prezentate pe Mydressing sa inceapa imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute.

Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile pentru livrarea produselor. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati meniul "Contul meu". Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. Mydressing nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Protectia datelor cu caracter personal este reglementata in Romania de Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP).

SC Preloved Eco Fashion SRL este operator de date cu caracter personal inregistrat in registrul de evidenta al ANSPDCP cu nr. 304122.

SC Preloved Eco Fashion SRL respecta caracterul privat si securitatea prelucrarii datelor cu caracter personal ale fiecarei persoane care viziteaza acest site in vederea efectuarii de cumparaturi online.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, SC Preloved Eco Fashion SRL, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai, pentru scopurile specificate mai jos, datele personale furnizate de vizitatorii site-ului si clientii Mydressing.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001, persoanele inregistrate, in calitate de persoane vizate, au urmatoarele drepturi:

 • dreptul la informare (art. 12)
 • dreptul de acces la date cu caracter personal (art. 13)
 • dreptul de interventie asupra datelor cu caracter personal (art. 14)
 • dreptul de opozitie (art. 15)
 • dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17)
 • dreptul de a se adresa justitiei (art. 18).

Comunicarea electronica

Prin accesarea site-ului www.mydressing.ro, cumpararea de produse sau trimiterea de e-mail-uri adresate echipei Mydressing, clientul consimte automat la dezvoltarea unei comunicari electronice cu aceasta. Comunicarea intre cele doua parti (client si societate) se realizeaza in mod electronic, considerandu-se astfel ca utilizatorul consimte primirea notificarilor de la Mydressing in modalitate electronica, incluzand si comunicari prin e-mail sau prin anunturi pe site. Comunicarea electronica poate fi completata, dupa caz, de cea traditionala.

Lista tehnicilor de comunicare la distanta, conform Anexei din Ordonanta nr. 130 din 31 august 2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta:

 1. imprimat neadresat;
 2. imprimat adresat;
 3. scrisoare tipizata;
 4. publicitate tiparita cu bon de comanda;
 5. catalog;
 6. telefon cu interventie umana;
 7. telefon fara interventie umana (automat de apel, audiotext);
 8. radio;
 9. videofon (telefon cu imagine);
 10. videotext (microordinator, ecran TV cu tastatura sau ecran tactil);
 11. posta electronica (e-mail);
 12. telecopiator (fax);
 13. televiziune (teleshopping).

Drepturile de autor (Copyright)

Important ! Intregul continut al site-ului www.mydressing.ro, incluzand texte, imagini, grafice, butoane, elemente de grafica web, scripturi si orice alte date, este proprietatea SC Preloved Eco Fashion SRL sau a furnizorilor sai si este protejat conform Legii drepturilor de autor si legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala. Folosirea, fara acordul scris, a oricaror elemente de pe site-ul www.mydressing.ro sau a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare. Pentru a reclama drepturile de proprietate intelectuala puteti folosi adresa de mail office@mydressing.ro.

Accesarea site-ului

SC Preloved Eco Fashion SRL garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor societatii, fara acordul scris al acesteia.

Confidentialitatea datelor si securitatea informatiilor

Accesarea site-ului www.mydressing.ro implica acceptul utilizatorilor ca datele lor personale sa fie pastrate si prelucrate de SC Preloved Eco Fashion SRL.

Scopurile prelucrarii acestor date sunt: crearea unei baze de date pentru realizarea de rapoarte statistice, informarea despre promotiiile organizate de Mydressing sau despre orice alte promotii sau activitati desfasurate de Mydressing prin orice mijloace de comunicare (posta, e-mail, telefon, SMS etc.).

Pe site-ul www.mydressing.ro, utilizatorul este responsabil pentru toate activitatile care survin prin accesarea contului si parolei personale.

SC Preloved Eco Fashion SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.

Datele personale ale utilizatorului vor putea fi folosite de catre Mydressing numai in scopul declarat al acestui site.

Informatiile din contul de inregistrare, precum si datele din formularul de comanda, vor fi folosite pentru procesarea comenzilor sau informari despre eventualele promotii.

Datele personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept pentru verificarea tranzactiilor comerciale sau orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.

SC Preloved Eco Fashion SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic.

 

Mydressing certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si Ordonantei de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesioniştii

 Printre aceste drepturi se numara:

 • dreptul de a cere Mydressing sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor personale, in mod gratuit
 • dreptul de a cere Mydressing sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001
 • dreptul de a cere Mydrssing sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor personale
 • dreptul de a cere Mydressing sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.

Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail sau prin posta.

Mydressing foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul sau.

SC Preloved Eco Fashion SRL garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite respectand drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si Ordonantei de urgenta nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesioniştii.

 

Politică de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

 

 Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental Mydressing, prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 (“Regulamentul general privind protecția datelor” sau “GDPR”), precum și cu orice altă legislație aplicabilă pe teritoriul Romaniei. Întrucât unul dintre principiile esențiale ale acestui cadrul legal îl reprezintă transparența, am pregătit aceast document prin care dorim să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dvs cu caracter personal atunci când interacționați cu noi în legătură cu produsele și serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web sau prin aplicațiile disponibile pe telefonul mobil.

 

 Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care va rugam sa verificati periodic continutul acestei Politici de Confidentialitate.

 

Alte informatii

Cei care viziteaza site-ul www.mydressing.ro pot face comentarii sau orice alte comunicari, pot sa transmita sugestii, idei, intrebari sau alte informatii, atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, nu tulbura in niciun fel viata privata a altor persoane, nu incalca drepturile de proprietate intelectuala, nu contine virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, e-mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Persoanele care vor utiliza o adresa falsa de e-mail sau vor transmite mesaje electronice sau orice alte comunicari in numele unei alte persoane fizice sau juridice sau in numele oricarei alte entitati vor fi sanctionate in conformitate cu legile in vigoare.

In cazul trimiterii unor materiale/documente, se considera ca utilizatorul confera SC Preloved Eco Fashion SRL dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, crea opere derivate, precum si dreptul de a distribui, de a prezenta aceste continuturi oriunde in lume, prin orice mijloc.

Responsabilitati privind produsele

In cazul in care preturile sau alte detalii despre produsele comercializate sunt afisate gresit din cauza unor erori tehnice de procesare a informatiilor, Mydressing isi rezerva dreptul de a nu onora comenzile pentru produsul(e) respectiv(e) si de a anunta clientul in cel mai scurt timp posibil despre eroarea survenita prin orice mijloc de comunicare.

Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta SC Preloved Eco Fashion SRL in maximum 14 zile de la receptionarea produselor.

Politica preturilor si transportul produselor

Preturile produselor sunt cele afisate pentru fiecare produs in parte. Costul final al tranzactiei va include valoarea produselor comandate, costul transportului si a extrabeneficiilor, daca este cazul.

Plata se poate face in sistem ramburs.

SC Preloved Eco Fashion SRL va putea desfasura orice campanie promotionala referitor la produsele afisate pe site, promotii ale caror conditii vor fi stabilite in intregime de catre SC Preloved Eco Fashion SRL.

Termeni de livrare

Comenzile sunt trimise prin firma de curierat rapid specializat si ajung la client in aproximativ 24 de ore de la expediere. In conditii speciale sau in cazuri exceptionale, societatea isi asuma dreptul de a mari timpul de livrare.

 

Promotii si concursuri

SC Preloved Eco Fashion SRL isi stabileste singura regulamentele promotiilor si a concursurilor pe care le organizeaza. Data inceperii si cea a incheierii promotiilor si concursurilor vor fi specificate in regulamentul desfasurarii acestora. Aceste regulamente sunt aduse la cunostinta eventualilor participanti prin intermediul site-ului propriu.

Frauda

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului www.mydressing.ro sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului www.mydressing.ro si va determina inceperea automata a cercetarii penale impotriva aceluia sau acelora care au incercat acest fapt.

Dispozitii finale

Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Odata cu lansarea comenzii si finalizarea acesteia, clientul accepta, fara obiectiuni, termenii si conditiile de utilizare, valoarea acestora fiind aceeasi cu un contract valabil incheiat intre client si SC Preloved Eco Fashion SRL.

Fiind de acord cu acesti termeni si conditii de utilizare, clientul isi asuma, in totalitate, drepturile si obligatiile ce decurg din cumpararea produselor din magazinul virtual www.mydressing.ro

MyDressing.ro 0766 336 738 34413451
RO Mogosoaia IF 077135 Mogosoaia, Tuberozelor 10, Ilfov, Bucuresti