CONTUL TAU  

Poveste

Fii in trend, cumpara responsabil, moda poate fi ieftina si sustenabila!

Mydressing inseamna haine de calitate, in tendinte, autentice, marci celebre de retail si de lux, la preturi rezonabile. Mydressing transforma cumparaturile tale intr-un demers responsabil si prietenos cu mediu.

Hainele spun o poveste despre cel ce le poarta. Pretul unui costum de marca este vizibil. Design-ul, materialul si finisajele ofera celui ce il poarta o anumita prestanta. Dar in cazul unui venit modest, este dificil sa ne permitem garderoba dorita. Consumatorii achizitioneaza din ce in ce mai multe produse de o calitate indoielnica, urmand ca foarte curand sa le arunce pentru ca s-au deteriorat.

O solutie ar fi sa ne intereseze calitatea, durabilitatea si versatilitatea produsului achizitionat. 

In plus, cum avem copii, suntem din ce in ce mai interesati de mediul in care traim.

In afara produselor din materiale organice sau produse în conditii ecologice, o alta cale de a deveni un consumator constient este de a cumpara mai putin, de a dona sau recicla produsele textile, de a sustine şi cumpara brand-uri locale si designeri independenti şi de a cumpara din second hand-uri. Amprenta ta de carbon nu vine doar din producerea hainelor ci si din întretinerea lor, aşa ca spala cu apa rece, usuct-ti hainele natural si evita sa calci prea mult.

Incercam sa-ti oferim posibilitatea de a-ti defini si reinventa permanent stilul vestimentar si de a trai o experienta de cumparare on-line cat mai placuta, adaptata nevoilor tale.

MyDressing vine in intampinarea ta cu articole de imbracaminte si incaltaminte second hand si outlet. Poti alege din peste 300 de marci si peste 6000 de produse care apartin unor designeri precum Ralph Lauren, Prada, Giorgio Armani, Birger et Mikkelsen, Burberry, Calvin Klein, Cavalli, Isabell Kristensen, Jacadi, Max Mara. Retailerii din topul mondial sunt si ei prezenti – Gap, H&M, Old Navy, Adidas, Nike, C&A, Mango, Zara, Esprit, Ecco, Robusto, Hush Puppies etc.

 

Mydressing: moda rezonabila si sustenabila!

 

Vrei sa afli mai multe despre noi? 

Suntem gata sa-ti raspundem la orice intrebare. 

Contacteaza-ne la 0766336738 sau pe office@mydressing.ro si ne ocupam noi de tot! 

 

MyDressing.ro 0766 336 738 34413451
RO Mogosoaia IF 077135 Mogosoaia, Tuberozelor 10, Ilfov, Bucuresti