Trucuri care te fac să pari mai înaltă si mai slabă

Ei bine, înainte de a parcurge acest articol, nu vă faceți griji despre titlu. Am scris despre ceea ce multe femei ar dori să știe: cum să arate mai înalte și mai subțiri în hainele lor.

Nu spunem că trebuie să te îmbraci cu scopul de a arăta mai înaltă sau mai subțire sau că acest lucru este important. Nu înseamnă să nu acceptăm ce suntem sau că suntem nemulțumite de trupul pe care îl avem. Dar, dacă “mai înalt și mai subțire” este obiectivul vostru într-o anumită zi sau vă oferă o încredere suplimentară, atunci acest articol vă  va oferi câteva indicații.

 

Hainele sunt un instrument excelent pentru a înșela ochiul și pentru a obține obiectivul pe care îl urmăriți, deci de ce să nu-l folosiți?

Iată 5 moduri de a vă perfecționa look-ul în mod elegant și de a arăta mai înalte și mai suple

 

1. Purtați tocuri

Una dintre cele mai bune modalități de a arăta mai înaltă este să evitați purtarea mai multor culori de la talie în jos. Folositi o singura culoare pentru fusta, ciorapi sau pantaloni si pantofi.

Un alt truc extraordinar, mai ales în lunile de vară când este prea cald pentru a purta ciorapi, este de a alege pantofi de culoare nude. Pantofii nude se asortează cu toate culorile și fac picioarele să arate mai lungi, in timp ce o culoare contrastanta a pantofului tinde să întrerupă linia piciorului.

Probabil știți că tocurile funcționează magic prin adăugarea înălțimii și îmbunătățirea posturii, oferindu-vă un aspect mai înalt și mai subțire. Nu trebuie să purtați stiletto-uri inalte pana la cer pentru a vă eficientiza aspectul. 5-7 cm înălțime pot face o mare diferență.

Răsfoiți paginile magazinului nostru, poate găsiți încălțăminte second hand pe gustul vostru.

 

2. Creați o talie subțire cu o curea

Curelele sunt o mare plus pentru garderoba voastră. Dar, în afară de faptul că este un accesoriu de modă excelent, o curea vă ajută să marcați talia și să dați o formă de clepsidră corpului.  O curea din material elastic va strange si va evidenția talia.

O curea lată cam de 10 centimetri subliniază talia şi o face să pară mai îngustă, mai ales dacă e o curea închisă la culoare. Iar dacă aveti genul de conformaţie “fără talie”, cureaua lată este cu atât mai importantă pentru a crea acel look feminin de clepsidră.
În schimb, trebuie să evitaţi curelele foarte înguste, care vă fac să păreti şi mai plinuţe în zona abdomenului.

 

3. Monocromia. Alegerea culorilor

Hainele de aceeași culoare sau de aceeași nuanță creează impresia de fluiditate, așa încât vei părea mai subțire si mai înaltă. Este important să creezi această iluzie în cel mai natural mod cu putință. Monocromia poate părea plictisitoare, dar îți salvează aspectul.

Gândiți-vă cu atenție la alegerea culorii. Deși este adevărat că negrul “slăbește”, purtând prea mult negru poate fi plictisitor și vă maturizează. Orice culoare întunecată și bogată poate fi la fel de eficientă ca și negrul, deci optează pentru cele mai recente culori cum ar fi navy, mov, roșu închis, merlot, denim întunecat indigo sau gri carbine, emerald sau verde pădure.

 

Alegeți piese vestimentare cu talie înaltă pentru a obține un efect de picioare mai lungi. Talia înaltă lasă impresia că picioarele încept cu câțiva centimetri mai sus. Un truc foarte simplu și eficient! Nu uitati să purtați tricourile și bluzele băgate în pantalonii sau fusta cu talie înaltă.

Un alt truc vizual pe care merită încercat: jacheta scurta. Așa cum pantalonii cu talie înaltă fac ca talia naturală să pară mai sus, la fel se întâmplă și în cazul unei jachete scurte.

Din moment ce o jachetă obișnuită ajunge până la nivelul taliei naturale, o jachetă scurtă se va termina mai sus, ceea ce lasă impresia că picioarele sunt mai lungi.

4. Adăugați detalii verticale stilului dvs.

Alegeți linii lungi, verticale, printuri și cusături în locul celor orizontale. Dungile verticale creează o iluzie optică, atrăgând privirea să urmeze această linie, concentrându-te astfel pe lungime si nu lățime. Dungile verticale îți alungesc corpul, creând o siluetă sveltă. Așa că, include acest truc vestimentar în outfiturile tale zilnice. Fie că optezi pentru o cămașă sau o pereche de pantaloni în dungi, efectul va fi unul spectaculos.

5. Purtati bluze cu decolteu în V

Acest gen de bluze și pulovere alungesc gâtul și subțiază. Spre deosebire de bluzele pe gât, care pot secționa vizual silueta, hainele cu decolteu în V alungesc si subțiază. O bluză cu guler larg suprapus vă poate face de asemenea să arătați foarte bine, în cazul în care materialul este unul lejer și fluid.

 

Fotografiile cu haine pe manechin si încălțăminte sunt din magazinul Mydressing. Vă așteptăm cu multe alte haine second hand în tendințe, însoțite de sfaturi pentru a alege mărimea sau modelul potrivit.

Voi ce trucuri folosiți în zilele în care doriți să arătați mai înalte și mai subțiri?

 

6 martie 2018

stoican mariaTrucuri care te fac să pari mai înaltă si mai slabă

Lasă un răspuns