PIESE ESENTIALE PENTRU GARDEROBA DE PRIMĂVARĂ

Acestea sunt piesele clasice care oferă fundația unei garderobe de primăvară bine alcătuite. Această listă nu este cu siguranță exhaustivă, dar ar trebui să fie un bun punct de plecare pentru majoritatea dintre noi.

Ca întotdeauna, ar trebui să țineți cont de stilul dvs. personal, estetic, precum și de stilul tău de viață și de garderobă. Dacă lucrați în afara casei, lucrurile esențiale pot arăta diferit de a celor care lucrează la domiciliu, dar acestea sunt unele dintre hainele de bază, încălțămintea și accesoriile pe care ați putea dori să le aveți în garderoba de primăvară.

2019 PIESE ESENTIALE PENTRU GARDEROBA DE PRIMĂVARĂ

BLUZA ALBA

Acest articol vestimentar este, probabil, de la sine înțeles, dar nu vreau să-l las, deoarece este absolut esențial. Investiția în câteva tricouri de calitate pe care le poți purta singur cu un accesoriu sau un strat grozav sub jachete și cardigane este crucială. Alegeți un decolteu si o lungime care vă place.

 

BLUGI ALBI

Blugii albi se asortează bine cu totul, de la culori neutre la pasteluri. Este important să găsiți o pereche care se potrivește bine și cu material care nu este transparent.

Poți alege blugi albi într-un stil drept sau bootcut, pana la glezne, dacă acesta este mai mult genul tău, iar modelele tăiate drept și flare sunt tendinte în această primăvară.

SANDALE

În acest an, au revenit in trend platformele comode.

Cei mai mulți dintre noi au nevoie probabil de mai mult de o pereche de sandale în dulapurile noastre de primăvară, un amestec de sandale fara și cu toc, și stiluri casual și elegant.

PANTOFI FARA TOC

Când nu este suficient de cald pentru sandale, dar ești satula să poarti cizme, balerinii sunt o opțiune de încălțăminte grozavă pentru primăvară.

Incaltamintea cu animal print sunt o tendință – leopardul este grozav, dar, de asemenea, ia în considerare printul șarpe sau ghepard pentru ceva diferit. De asemenea, neonul este o tendință mare în acest an, așa cum este și galben. Dacă sunteți puțin mai aventuros, puteți încerca să încorporați una din aceste culori în dulapul cu pantofi.

                                                                                                                                                                    ROCHII DE PRIMAVARA

În această primăvară, floralele sunt in voga. Iată câteva haine ieftine hand pe care le-am găsit in magazinul Mydressing, si care cred că-ti vor placea!

JACHETA UȘOARĂ

În trecut, am împărțit această categorie în mai multe tipuri de jachete, dar am învățat că, în funcție de zona țării și de stilul tău personal estetic, anumite stiluri sunt mai atrăgătoare pentru unii decât pentru alții. Nu fiecare femeie are nevoie de o haină eleganta si o jachetă tehnica și o jachetă de denim și o haina de ploaie … dar probabil că veți dori să aveți câteva dintre aceste opțiuni care să funcționeze pentru stilul tău de viață.

Un sacou denim este grozav pentru a avea în dulapul tău pe tot parcursul anului, este piesa de stratificare perfectă pentru primăvară. Îmi place cum o jachetă de denim arată peste o rochie sau cu o fusta pentru a face aspectul mai puțin elegant si mai dinamic. De asemenea, arata grozav peste o top de baza cu blugi albi. Luați în considerare, de asemenea, o jachetă albă denim pentru un plus distracție a acestui dulap clasic esențial, și nu excludeti o culoare distractiva. Pentru inspirație, iată câteva moduri diferite de a purta jachete denim.

jachetă practica este o alternativă excelentă la o jachetă de jeans, sau dacă trăiți un stil de viață super-casual, puteți dori unul din fiecare.

Un trench pare să facă parte dintr-o listă esențială a garderobei și eu personal cred că fiecare femeie ar trebui să aibă unul

Dacă un trench clasic nu e pe stilul tau, gândește-te la unul cu gluga sau impermeabil.

 

In concluzie…

Evident, va trebui să completați cu câteva pulovere și bluze, blugi și pantaloni, o rochie sau două și poate câteva fuste, cizme de ploaie etc. Totul depinde de stilul tău de viață și de ceea ce ai deja în dulapul tău, dar cred că este un loc bun pentru a începe.

Am concentrat acest post pe piesele esențialele care stau la baza garderoba dvs. de primăvară, dar este, de asemenea, distractiv să adăugați câteva piese la in tendinte la dulapul dvs. în fiecare sezon. Fie ca alegeti haine ieftine sau scumpe, haine second hand sau outlet, nu uitati ca important este sa va simtiti frumoasa si pretioasa in fiecare zi.

stoican mariaPIESE ESENTIALE PENTRU GARDEROBA DE PRIMĂVARĂ

Lasă un răspuns